Orderingången under den senaste tiden har varit rekordstor. Väl genomförda projekt med hög kvalitet och leverans enligt tidplan har skapat möjlighet till nya projekt. Följden har blivit att Teamster fått förnyat förtroende när våra kunder satsar inför framtiden. Bland annat har företaget tagit hem ett flertal strategiska order, vilket ökar möjligheterna till ett mycket bra 2018.

– Med den här orderingången stärker vi redan starka relationer. Det märker vi på, att det kontinuerligt initieras nya projekt från befintliga uppdragsgivare. Och återkommande kunder är den bästa reklam vi kan få, säger Peter Ljungberg, försäljningschef.

Teamster firar i år 40 år och ser med tillförsikt på framtiden. Samtidigt innebär den stora efterfrågan på tjänster att företaget behöver nyanställa på bred front.
Idag är vi är en av Sveriges ledande helhetsintegratörer. En funktionsleverantör som erbjuder våra kunder effektiva lösningar inom automation. Alla projekt genomförs med egen, hög kompetens för att säkerställa kvalitet och tidplan.
Satsningen inför framtiden medför också ett behov av 20 nya medarbetare inom projektledning, PLC-programmering, el-konstruktion och elinstallation. De kommer att att arbeta i en kreativ miljö hos ett proaktivt företag på väg mot nya utmaningar.

 

För mer information, hör av dig till VD Ulf Mill, mobil 0703 12 37 57.