Automation

Om en process går att beskriva, så kan man oftast automatisera den. Det är här Teamster kommer in, vi kan ta fram automationslösningar till de flesta produktionsprocesser i form av robotsystem, materialhantering, paketeringslösningar och styrsystem. Vårt arbete omfattar allt från förstudier, projektering, el-konstruktioner och programmering till idrifttagning. Allt beroende på ert behov. Resultatet blir bättre flyt i processen, högre effektivitet och därmed ökad lönsamhet.

PLC

Teamster är experter inom PLC och hanterar många av de större PLC-leverantörerna. Hos Teamster hittar ni mångårig erfarenhet av PLC-programmering och vi kan hjälpa er med allt från små justeringar i befintliga system och byten av styrsystem till nya kompletta produktionslinjer bestående av flera PLC-system.

Att kunna simulera och verifiera ett PLC-system innan skarp idrifttagning gör att brister kan identifieras och tiden på plats i fabrik kan kortas betydligt. Produktionen är det absolut viktigaste hos våra kunder och då många installationer görs i befintliga anläggningar eller i anslutning till dessa kan det genom simulering säkerställas att denna störs i minsta möjliga grad.

Robot
Elkonstruktion
HMI/Scada
MES
Flödessimulering

Kontakta oss

Ni är experter i er branch och vi i vår. Tillsammans blir vi bättre.

Möt oss

Jobba med oss

Vad kan vi göra för er?

Läs mer om vilka industrier vi är aktiva i och vad vi kan göra för er!

Kontakta oss

Vi vill gärna höra från dig och prata mer. Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart vi kan. Om du hellre vill kontakta någon i teamet, finner du kontaktuppgifter här.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.