Marin

Teamster kan leverera delar av eller hela kontrollsystem för styrning av utrustning. Kontrollsystemen används inom en rad områden, allt ifrån att styra en självlossande/lastande utrustning både på fartyg och land eller från ett komplicerat kylsystem till att styra en enstaka pump. Vår erfarenhet sträcker sig från konstruktion till att tillverka de färdiga skåpen samt att driftsätta systemen på plats.

Arbetar du inom det marina fältet? Välkommen att kontakta oss för att boka in ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om vad vi kan göra för er.

En broschyr som inspirerar!

Vi har tagit fram en broschyr där vi visar delar av vår verksamhet, lösningar för ett axplock av våra kunder samt ger inspiration till hur vi kan hjälpa er att skapa smidigare, bättre och mer effektiva arbetsplatser.

Trevlig läsning!

Kontakta oss

Ni är experter i er branch och vi i vår. Tillsammans blir vi bättre.

Möt oss

Jobba med oss

Vad kan vi göra för er?

Läs mer om vilka industrier vi är aktiva i och vad vi kan göra för er!

Se filmen om oss!

Är du nyfiken på oss och vad vi erbjuder? Kika på vår film för att lära känna oss lite bättre. Där visar vi en glimt av automationens fantastiska värld. Har du några frågor? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Vi vill gärna höra från dig och prata mer. Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart vi kan. Om du hellre vill kontakta någon i teamet, finner du kontaktuppgifter här.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.