Maskinkonstruktör - Göteborg

Teamster är ett automationsföretag som har levererat funktionslösningar i snart 45 år. Vi är verksamma inom bland annat segment såsom bilindustri, livsmedel, trä, materialhantering.

Är du en erfaren maskinkonstruktör med stort teknikintresse? Då är du säkert en person som vi söker.

I din roll som maskinkonstruktör ingår att:

  • Utarbeta tekniska koncept som i grova drag definierats i sälj- och projektfasen.
  • Ta fram 3D-modeller på dina koncept och efter dialog med kunden och projektgruppen även skapa 2D-underlag för tillverkning.
  • Stötta och guida våra montörer under montagefasen.

Du har:

  • Erfarenhet av maskinkonstruktion i applikationsverktyg såsom Catia V5, SolidWorks, Inventor etcetera.
  • Strukturerat arbetssätt.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Viss placering hos kund kan eventuellt förekomma periodvis.

Du kommer att få mycket varierande arbetsuppgifter och blir en del i ett gôtt gäng där du kommer att arbeta i små och stora projekt med förstudier, framtagning av offertskisser, projektdrivning, problemlösning, konstruktion, ritningsframtagning och montage/installationsövervakning.

På Teamster arbetar vi i projektform där du som maskinkonstruktör ingår i ett team bestående av experter inom flera teknikområden. Vi arbetar med helhetsåtaganden där du har en viktig roll hela vägen från konceptframtagande till installation och idrifttagning. Vi kommer att kunna erbjuda dig ett varierande jobb där den ”rätta känslan” finns.

Känner du dig sugen på en utmaning, tveka inte att ta kontakt med oss. Du blir del i ett sammansvetsat gäng med bred kunskapsbank.

Vi ser gärna att du sänder ditt CV och ett personligt brev som beskriver varför du passar in i tjänsten. Ansökan skickas till Jobb@teamster.se Var vänlig märk mailet med ”Ansökan Maskinkonstruktör”

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

Har du frågor angående tjänsten så är du hjärtligt välkommen att kontakta:
Ulf Sjöström 0733-854 900, ulf.sjostrom@teamster.se
Joakim Fredholm 0703-053 339, joakim.fredholm@teamster.se