Maskinkonstruktör - Malmö/Lund

Teamster är ett automationsföretag som har levererat funktionslösningar i snart 45 år. Vi är verksamma inom bland annat segment såsom bilindustri, livsmedel, trä, materialhantering.

Nu expanderar vi och startar kontor i Malmö/Lund-regionen. Till vårt nya team söker vi dig som är en erfaren maskinkonstruktör med stort teknikintresse.

I din roll som maskinkonstruktör ingår att:

  • Utarbeta tekniska koncept som i grova drag definierats i sälj- och projektfasen.
  • Ta fram 3D-modeller på dina koncept och efter dialog med kunden och projektgruppen även skapa 2D-underlag för tillverkning.
  • Stötta och guida våra montörer under montagefasen.

Du har:

  • Erfarenhet av maskinkonstruktion i applikationsverktyg såsom Catia V5, SolidWorks, Inventor etcetera.
  • Strukturerat arbetssätt.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Viss placering hos kund kan eventuellt förekomma periodvis.

På Teamster arbetar vi i projektform där du som maskinkonstruktör får mycket varierade arbetsuppgifter som förstudier, framtagning av offertskisser, projektdrivning, problemlösning, konstruktion, ritningsframtagning och montage/installationsövervakning etcetera, i både små och stora projekt.

Du kommer att ingå i ett team bestående av experter inom flera teknikområden, från både ditt eget kontor och kontoret i Göteborg.

Vi arbetar med helhetsåtaganden där du har en viktig roll hela vägen från konceptframtagning till installation och idrifttagning. Vi kommer att kunna erbjuda dig ett varierande jobb där den ”rätta känslan” finns.

Känner du dig sugen på en utmaning, tveka inte att ta kontakt med oss. Du blir del i ett sammansvetsat gäng med bred kunskapsbank.

Vi ser gärna att du sänder ditt CV och ett personligt brev som beskriver varför du passar in i tjänsten. Ansökan skickas till Jobb@teamster.se Var vänlig märk mailet med ”Ansökan Maskinkonstruktör”

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

Har du frågor angående tjänsten så är du hjärtligt välkommen att kontakta:
Ulf Sjöström 0733-854 900, ulf.sjostrom@teamster.se
Joakim Fredholm 0703-053 339, joakim.fredholm@teamster.se