Maskinsäkerhet & CE Märkning

CE-märkning

Maskiner i Europa måste uppfylla de grundläggande hälso- och säkerhetskraven i EUs maskindirektiv. Detta görs genom att tillverkaren intygar överensstämmelse genom CE-märkning.

Maskinbyggare, användare av maskiner och säljande företag över hela den Europeiska unionen påverkas av maskindirektivet. Det kan vara svårt att hitta rätt europeisk standard, eller genomföra en riskanalys och ställa samman den tekniska dokumentationen för CE-märkning. Detta är något vi på Teamster hjälper dig med.

Hur kan vi hjälpa dig?

Teamster känner dagens tekniska lösningar för säkerhet i maskiner, och möter kraven från föreskrifter och standarder. Vi hjälper till med riskanalyser, utvärdering av maskiner, prov av säkerhetsfunktioner och funktionsprov.

Teamster använder sig av CEDOC som är en programvara som förenklar arbetet kring maskinsäkerhet och CE-märkning av maskiner. CEDOC är framtaget av specialister som har erfarenhet från många CE-märkningsuppdrag inom olika branscher. CEDOC hanterar riskbedömning mot minimikraven för användning av arbetsutrustning (gamla maskiner) och ombyggnationer. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Ni är experter i er branch och vi i vår. Tillsammans blir vi bättre.

Möt oss

Jobba med oss

Vad kan vi göra för er?

Läs mer om vilka industrier vi är aktiva i och vad vi kan göra för er!

Se filmen om oss!

Är du nyfiken på oss och vad vi erbjuder? Kika på vår film för att lära känna oss lite bättre. Där visar vi en glimt av automationens fantastiska värld. Har du några frågor? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Vi vill gärna höra från dig och prata mer. Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart vi kan. Om du hellre vill kontakta någon i teamet, finner du kontaktuppgifter här.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.