Mekanik

Teamster BRH

Genuint teknikintresse, lyhördhet för kundens behov och leveranspålitlighet har varit ledord för Bröderna Hermanssons maskinkonstruktörer ända sedan starten 1984. Det ger nöjda kunder som återkommer oavsett om det gäller förstudier, konstruktionshjälp eller nyckelfärdiga automationslösningar.

Efter ett drygt 20-årigt samarbete, förvärvade Teamster Bröderna Hermansson 2019 och på våren 2021 fusionerades bolaget in i Teamsters egen mekanikavdelning. Efter hopslagningen jobbar vi på mekanik fortfarande med samma leveransområden även om projekten nu under Teamsters starka namn kan vara större och kunderna fler till antalet.

Exempelvis har vi kompetenser inom följande:

Maskinkonstruktion

Konstruktionsuppdrag mot löpande eller fast pris med leverans av komplett 3D med tillverkningsunderlag för leverans till kund som själv hanterar tillverkning och montage.

Maskinbyggnation

Vi kan konstruera och leverera kompletta maskiner, tillverkade och monterade antingen hos oss för testkörningar och /eller slutmontage direkt hos kund. Det kan handla om allt från handhållna jiggar till kompletta robotlinjer i samarbete med Teamsters övriga kompetenser.

Projektledning

I större projekt där mekaniken kräver egen ledning kan vi planera och följa upp konstruktionsarbetet, tillverkningen och projekttidplan med avseende på genomförande och avslut.

Förstudier & Konceptframtagning

Utifrån kundens förutsättningar presenterar vi en genomförbar och kostnadseffektiv lösning.

CE-märkning/FMEA

Vi är vana att konstruera maskiner där säkerhet och funktion är självklara delar i utvecklingsarbetet.

Konsulting & Bemanning

Vi har lång erfarenhet av att förse lokala kunder med spetskompetens inom maskinkonstruktion, projektledning och produktionsteknik.

Några av de aktörer vi arbetat med

VCC, Torslanda
Gent

KUKA Sverige

AtlasCopco Industrial Technique

Kongsberg Maritime Center Horten Norge

AtlasCopco ACE Essen Tyskland

Göteborgs Konserthus / Higab

Kontakta oss

Ni är experter i er branch och vi i vår. Tillsammans blir vi bättre.

Möt oss

Jobba med oss

Vad kan vi göra för er?

Läs mer om vilka industrier vi är aktiva i och vad vi kan göra för er!

Se filmen om oss!

Är du nyfiken på oss och vad vi erbjuder? Kika på vår film för att lära känna oss lite bättre. Där visar vi en glimt av automationens fantastiska värld. Har du några frågor? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Vi vill gärna höra från dig och prata mer. Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart vi kan. Om du hellre vill kontakta någon i teamet, finner du kontaktuppgifter här.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.