Trä

Ett levande material kräver en levande process, vilket är något vi är experter på. Vi utför allt ifrån utredningar och förstudier, till vision teknik, robotsimulering och maskinsäkerhet. Vårt arbete med bolag inom träindustrin leder till bättre och säkrare processer som i sin tur skapar en mer kostnads- och resursbesparande verksamhet.

Är du aktiv inom träindustrin och vill veta mer om vad vi kan göra för dig? Kontakta oss så pratar vi mer och bokar in ett förutsättningslöst möte.

Bättre flyt i processen!

Vi tar fram automationslösningar till de flesta produktionsprocesser i form av robotsystem, materialhantering, paketeringslösningar och styrsystem.

Bättre flyt i processen, högre effektivitet och därmed ökad lönsamhet.

Kontakta oss

Ni är experter i er branch och vi i vår. Tillsammans blir vi bättre.

Möt oss

Jobba med oss

Vad kan vi göra för er?

Läs mer om vilka industrier vi är aktiva i och vad vi kan göra för er!

Se filmen om oss!

Är du nyfiken på oss och vad vi erbjuder? Kika på vår film för att lära känna oss lite bättre. Där visar vi en glimt av automationens fantastiska värld. Har du några frågor? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Vi vill gärna höra från dig och prata mer. Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart vi kan. Om du hellre vill kontakta någon i teamet, finner du kontaktuppgifter här.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.