Teamster är mycket glada och stolta att återigen få förtroendet att bli vald som leverantör när Pågen ökar sin kapacitet på bageriet i Malmö.

–Pågen är Sveriges ledande bageri inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor, korv- och hamburgerbröd. Våra bröd packas direkt från ugnen och levereras färska till butik. Det är av stor vikt för oss att vi har en anläggning som har hög tillgänglighet och är driftsäker. Teamster uppfyller alla våra krav gällande detta, säger Magnus Andersson, distributionschef på Pågen.

Uppdraget är ett totalåtagande som påbörjas direkt och beräknas pågå fram till hösten 2022. Affären är av större dignitet och ligger i linje med Teamsters strategiplan.

–Att få förnyat förtroende från Pågen känns väldigt bra. Vi är mycket glada att återigen få samarbeta med Pågen och att få leverera en högkvalitativ och modern teknisk anläggning, säger Ulf Sjöström, Vice VD och försäljningschef på Teamster.

Teamster var med som leverantör för 10 år sedan när kundorderplocken 1.0 levererades. Nu kommer vi även att få leverera den nya kundorderplocken 1.1, som ökar kapaciteten och möjliggör för Pågen att fortsätta att leverera från ugn till kund.

 

Joakim Fredholm
VD / CEO
+46 (0)703–05 33 39
joakim.fredholm@teamster.se