Teamster stärker sitt säljteam och välkomnar nu Roger Olsson, med mångårig erfarenhet av försäljning inom automationsbranschen för industrin.

Roger har mångårig erfarenhet av försäljning inom automationsbranschen för industrin och kommer närmast från en tjänst som försäljningschef hos en systemintegratör. I botten är Roger tekniker men har efterhand gått över till försäljning av automationslösningar.

Som säljare hos Teamster ser Roger fram emot att komma ut och träffa Teamsters kunder och berätta mer om lösningarna och tjänsterna som företaget kan erbjuda. Teamster, som enligt Roger, ligger teknikmässigt i yttersta framkant är en pålitlig och kunnig partner med en vältrimmad projektorganisation.

– Jag har hela tiden drivits av ett genuint teknikintresse och här på Teamster händer det otroligt mycket spännande saker. Sedan tycker jag om rollen som säljare, jag får träffa människor, prata om teknik och hitta lösningar. Det är kreativt, kul och stimulerande.

– Vi är mycket glada att kunna presentera ännu en kvalificerad medarbetare med gedigna kunskaper och lång erfarenhet av automation. Han blir ett viktigt tillskott för oss och våra kunder och ligger helt i linje med Teamsters strategiplan, säger Joakim Fredholm, VD på Teamster.